Vilken underbar dag jag har haft idag! Jag vaknade och hade egentligen ingen lust till någonting, det var så skönt att bara ligga kvar i sängen och jag funderade på riktigt på att ligga kvar där hela dagen. Men nu blev det som tur var inte så. Min kompis Lina smsade mig och ville hitta på något. Så jag gick upp och drack mitt obligatoriska morgonkaffe, spanade in det fina vädret och kände att det här blir en bra dag! Någon timme senare kom Lina över och vi satt mest och snacka skit för att sedan ta en promenad i Pålsjö skog, älskar det stället. Sen ringde en annan tjejkompis Cecilia och föreslog att vi skulle gå ut och äta något och vi bestämde oss för att göra det tillsammans alla tre. Så himla mysigt!

Vi möttes upp vid knutpunkten och hittade sen en restaurang där vi bara mös tillsammans och hade kul hela kvällen.

Middag med Lina och Cecilia

Vänner och att unna sig

Alltså jag vill bara säga det att mina vänner är så himla fantastiska! Man får inte glömma bort att uppskatta sina vänner och att ta vara på dem. Det är så lätt hänt att man inte ses så ofta liksom, alla har ju mycket och det blir ju mest att man hörs på sociala medier eller så. Men man måste verkligen ta vara på tillfällena när man kan ses. Och unna sig att göra något speciellt, sätta lite guldkant på tillvaron liksom. Det är så himla viktigt att faktiskt ta vara på delvis sina vänner men också våra liv, att inte låta stunderna gå förbi oss. Man kan ju inte bara stressa igenom livet och aldrig njuta av det, det blir ju ingen glad av. Nä, det ska jag faktiskt bli bättre på – att unna mig att ta vara på livet!