Om mig

Hej allihop!
Välkomna till min blogg, här står jag och min verklighet i centrum. Här kommer ni kunna läsa allt möjligt om mitt liv och annat. Vem är jag då? Jo jag är en glad tjej på 20 år som bor i Helsingborg och älskar livet! I min blogg kommer ni att få följa mig och mina äventyr, få se vad jag sysslar med på min fritid helt enkelt. Allt från fikor med vänner, till drömmar och visioner. Det kommer garanterat bli en hel del shopping, jag är ju något av en ”shopaholic”. Men det är väl alla? Livet blir så mycket roligare med fina saker och framförallt när man själv känner sig fin. Känslan av en ny outfit som man känner sig riktigt snygg i eller något annat lyxigt som man unnar sig för att man kan, det är nog det bästa!

Om migRidningen är också en stor del av mitt liv, jag älskar hästar och det är få saker som får mig att må så bra som att komma ut till stallet. Sen har jag ju min älskade där, jag är medryttare till en helt fantastisk häst som ni också kommer få läsa en hel del om! Det är nästan som en avkoppling för mig, att komma bort från mitt vanliga hektiska men också fantastiska liv och bara få vara en stund.

Ett annat intresse jag har är fotografering, att skapa bilder med det där lilla extra liksom. Så jag kan lova att det kommer komma upp massa fina bilder också! Jag kommer också dela med mig om annat i min vardag, mitt liv och mina framtidsplaner. Det finns så mycket man måste hinna göra och jag vill ju kunna hinna med allt! Min blogg är helt enkelt en mix av allt det bästa i livet!