Shopping och fika med EmmaDen här dagen har varit en dag i precis min smak. Jag mötte upp en av mina absolut närmsta vänner Emma i stan för att ta en fika. Vi hade inte setts på rätt länge så det var så himla kul att träffa henne, vi hade så mycket att prata om! Hon är så fin Emma, ni vet en sån vän som man alltid kan lita på. Den där vännen som man kan gå flera månader utan att prata med men sen när man ses så är det precis som att man har haft daglig kontakt hela tiden. Hon får mig alltid så glad, hon liksom lyfter mig och får mig att se det positiva och att fokusera på mina mål. Jag blir alltid så motiverad efter att jag har träffat henne, hon är verkligen min sanna inspirationskälla. Det skadade ju inte heller med en riktigt lyxig fika. Jag unnade mig en Chailatte och en Caramel cheesecake, alltså det är ju som en dröm! Det är verkligen något speciellt med våra fikastunder här i lilla landet lagom, älskar det!

Shopping

Efter fikan så kände vi oss inte riktigt klara så det blev faktiskt en spontan shoppingtur inne i stan också. För min del blev det mest smink, jag har verkligen börjat tycka det är så himla kul med smink nu igen. Det känns som att hela världen har fått en nytändning på smink? Contouring, highlighter och eyeliner, det känns så fabulöst liksom. Jag köpte en blå och vit randig skjorta/blus också, superfin tyckte jag. Emma tyckte mest att jag ville klä mig som Noora i Skam, det var ju inte alls min tanke. Men å andra sidan så tycker jag att Noora har en himla fin stil så jag tar tacksamt emot komplimangen – inte helt fel att ha samma smak som Noora liksom.