Jag har funderat lite på det här med framtiden, den närmar ju sig liksom. Jag är ju trots allt ”vuxen” nu och det är dags att börja göra planer. Jag tycker det är lite svårt faktiskt, jag har så många drömmar men någonstans måste man väl välja också. Jag har i alla fall två olika drömliv och båda känns lika lockande, vilket gör det så svårt att veta vad man ska satsa på…

Drömliv 1

Tankar om framtiden

Det där idylliska familjelivet. Träffa en kille, bli jättekär i honom och börja bygga upp någonting tillsammans. Jag tänker mig att allt skulle vara ”så som det ska vara” alltså förlovning, giftermål och barn. Vi skulle hitta vårat drömhus någonstans strax utanför Helsingborg så att jag fortfarande har nära till min familj och mina vänner. Det skulle finnas ett stall i anslutning till huset så att jag kunde ha en egen häst – eller två. Då hade jag velat jobba som fotograf, kanske ta en massa naturbilder eller specialisera mig på att fotografera djur och då framförallt hästar. Tänk vad kul att åka runt och ta bilder under tävlingar eller så.

Drömliv 2

Tankar om framtiden

Det andra sättet jag ser min framtid på skiljer sig helt och hållet från det första. Här handlar det bara om mig. Jag flyttar till någon av de stora modestäderna, kanske Paris eller Milano. Jag satsar allt på karriären och har en flott våning med en garderob som jag idag knappt vågar drömma om. Även här tänker jag att jag hade velat jobba med fotografering men då inom modebranschen, kanske jobba för något modemagasin? Tänk vad häftigt det hade varit! Såklart hade jag inte velat vara helt ensam, det bör såklart finnas någon drömprins även här. En sån där riktigt snygg bussinessman hade passat perfekt!